Ulkona on aivan kamala keli! Talvi meinaa tulla ihan oikeasti nyt. 
Tänään on ollut tosi mukava päivä, odotin vuokraisäntää tulevaksi laittamaan meille pyykinpesukoneen poistoputken, mutta kun ovikello soi tulikin serkkulikka käymää. Tosin vuokraisäntää ei näkynyt koko päivänä ollenkaan.. Sain viestin kolmen paikkeilla, ettei tulekaan tänään vaan vasta joskus ensi viikon alusta..(piti tulla 12-13) Yllättäen taas se meni pidemmälle, niillä tuntuu aina olevan kiire, vaikka ilmoitin poistoputkesta jo monta viikkoa sitten.

Oli aivan mahtava yllätys! Hää muuttaa nimittäin tuohon mein naapuriin tän viikonlopun aikana, saa lisää mukavia ihmisiä tänne! jeij.
Käytiin sit serkun kanssa tuossa kaupassa kun piti maitoa käydä ostamassa, perskuta kun ei meinannu edes eteensä nähdä. Koirat oli kyllä innoissaan!

Oskarin kanssa nukuttiin tänään pitkään.. Vähän yli kahdentoista noustiin vasta ylös. Ihan hyvä, että anto nukkua niinkin myöhään kun eilen illalla tuli valvottua niin pitkään. 

Tänään on tiedossa illalla anoppilaan meno. Pitäisi hyvän ystävän autosta laittaa takajarrut kuntoon. No onpahan ainankin jotain tekemistä. Pitää vaihtaa jarrulevyt sekä palat. Remontista tulikin kalliimpi paukku mitä oletettiin... Mutta jospa postailen illalla vielä uudelleen ja koitan laitella kuvia tänne..